ادامه تحصيل در ترکيه


ترکيه کشوري اوراسيايي( اروپايي – آسيايي) است که هم داراي فرهنگ غربي و هم فرهنگ شرقي مي باشد. زبان رسمي مردم ترکيه ترکي است اما زبانهاي ارمني و کردي نيز در ميان برخي از مردم و قوم ها ديده مي شود. تحصيل در ترکيه در دانشگاههاي معتبر در سطح جهاني با امکانات بسيار عالي و هزينه هاي بسيار مناسب مقصد بسياري از افراد است. دانشگاه هاي ترکيه در سالهاي گذشته اعتبار علمي بالايي در مجامع بين المللي کسب کرده اند به گونه اي که مدرک علمي اين دانشگاهها در کليه کشورهاي دنيا شناخته شده است.


دلايلي که ادامه تحصيل در ترکيه يکي از انتخابهاي دانشجويان است عبارتند از :



  •  اعتبار علمي بالايي که دانشگاههاي ترکيه در سال هاي اخير در مجامع بين المللي کسب کرده اند . به طوري که مدارک علمي اين دانشگاه ها در کليه کشورهاي دنيا شناخته شده است . و برخي از دانشگاه ها مانند دانشگاه حاجت تپه به منظور ارتقاء علمي خود با دانشگاه هاروارد ارتباط مستقيمي دارد .

  • امکان گرفتن بورسيه از دانشگاههاي آمريکايي و اروپايي براي دانشجويان ممتاز و حتي امکان انتقال به دانشگاههاي آمريکا بعد از يک يا دو ترم تحصيلي در برخي دانشگاهها و رشته ها

  • نزديک بودن اين کشور به ايران وعدم نياز ويزاي توريستي براي والدين و خانواده جهت ديدار

  • هزينه مقرون به صرفه تحصيل و زندگي


يکي از مهمترين شرايط اخذ پذيريش در دانشگاه‌هاي بين المللي در مقطع کارشناسي در ترکيه دارا بودن مدرک ديپلم و اخذ نمره قبولي در آزمون ورودي دانشگاه يا آزمون YOSاست. داشتن معدل بالا در دوره دبيرستان و رتبه خوب در آزمون ورودي دانشگاه‌هاي ايران مي‌تواند يک امتياز مثبت براي ورود به مقطع کارشناسي در ترکيه باشد.هر دانشگاه داراي قوانين خاص خود در جذب دانشجويان بين المللي است که شرکت در آزمون YOS مهمترين شرط براي ورود به دانشگاه‌هاي ترکيه مي‌باشد. هر دانشگاه پس از دريافت درخواست متقاضيان براي تحصيل در مقطع کارشناسي با بررسي مدارک متقاضي و سطح نمره او در آزمون YOS به انتخاب دانشجو مي‌پردازد. دانشگاه پس از تاييد مدارک اوليه دانشجويان با تعيين وقتي براي مصاحبه به صورت تلفني، حضوري يا چت تصويري با آنها به مصاحبه مي‌پردازد و در صورت تاييد صلاحيت، پذيرش دانشگاه به آنها تعلق مي‌گيرد.


دريافت پذيريش از دانشگاه‌هاي ترکيه براي مقاطع کارشناسي ارشد و دکتري به نسبت دريافت پذيرش دوره کارشناسي کمي‌سخت تر است. پذيرش در اين مقاطع برعهده خود دانشگاه مي‌باشد و متقاضيان با ارسال مدارک و رزومه خود مي‌توانند نسبت به پذيرش در دوره‌هاي کارشناسي ارشد و دکتري در ترکيه اقدام نمايند. لازم به ذکر است که با توجه به تام ايار بودن دانشگاه‌ها در پذيرش دانشجويان بين المللي در مقاطع ارشد و دکتري، تنها داشتن مدرک کارشناسي يا کارشناسي ارشد براي ورود به مقاطع بالاتر کافي نمي‌باشد. داشتن مدرک زبان TÖMER (ديپلم زبان ترکي تومر) در کنار مدرک زبان آيلتس يا تافل يکي از مهمترين مدارک مورد نياز براي ورود به دوره‌هاي کارشناسي ارشد و دکترا در ترکيه مي‌باشد. هرچه نمره بهتري در اين آزمون‌ها داشته باشيد به همان ميزان شانس موفقيت شما براي پذيرش بيشتر خواهد بود علاوه بر آن داشتن مدارک کارشناسي و کارشناسي ارشد با نمرات عالي و داشتن مقاله و رزومه قوي مي‌تواند شانس بيشتري برايتان به ارمغان آورد.


هزينه تحصيل در ترکيه براي دانشجويان بين المللي تقريبا مناسب است و البته بسته به نوع دانشگاه، مقطع و رشته تحصيلي تغيير مي کند. دانشگاه هاي دولتي خيلي ارزان تر از دانشگاه هاي خصوصي هستند، براي مثال به عنوان يک دانشجوي مقطع کارشناسي ارشد در دانشگاه دولتي هزينه شما 300 تا 800 دلار در سال است. دانشگاه هاي خصوصي به طور مستقل هزينه و شهريه شان را تعيين مي کنند که مي تواند به 20هزار دلار در سال هم برسد. شهريه دانشگاه هاي خصوصي ترکيه اگر به زبان انگليسي تحصيل کنيد، بين 600 تا 1500دلار در سال خواهد بود، در حاليکه همين دوره ها به زبان ترکي در حدود 240تا 750 دلار است.


 


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

کشتی خیال من torearmeniyaaa.parsablog.com کفش کلاش دپارتمان تخصصی رنگ مو لارا (غرب تهران) Travel Agency حالا درس | جامع ترین وبلاگ دوره ابتدایی رنگین کمان اندیشه دانلود آهنگ جدید ButterBlue DNA وایسا دنیا